UNTITLED MAGAZINE

Untitled magazine gaat over de enorme hoeveelheid mogelijkheden die bestaan binnen de wereld van het maken van tijdschriften. Het is een tijdschrift om te inspireren, om je bewust te maken, en om u op de hoogte te brengen van nieuwe opties en functies die je nooit voor mogelijk had gehouden! Met ons magazine hebben we de tweede plaats gewonnen in de magazine competitie van de Hogeschool Utrecht.

INTERNET EN WEB 2.0

Dankzij het internet en vooral web 2.0 ontstaat er een platform waar mensen hun kennis gemakkelijker kunnen delen. Bijna iedereen is op zoek naar zijn ’15 minutes of fame’. Overal blogs, youtube kanalen en doe-het-zelf forums met het doel en streven om u informatie te geven en u iets te leren. Al deze kennis gebundeld op het internet is een ongelooflijk krachtige leerervaring waarvan ik al een hoop jaren dankbaar gebruik van maak.

VORM VAN INFORMATIE

Om terug te komen op het magazine. De kern van Untitled magazine is dat we je niet vertellen hoe je dingen moet doen en hoe je een magazine moet maken. Het gaat om de mogelijkheden. We geven je een enorme bak aan informatie om iets toe te voegen aan uw algemene kennis zodat je verder kunt bouwen op die kennis en deze weer kunt doorgeven. Ten slotte is Nederland een verzorgingsstaat, en in plaats van er alleen voor te zorgen dat we fysiek gezond zijn, is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we spiritueel op een gelijk niveau blijven.

DRUKWERK

We hebben het magazine op ongebleekt papier gedrukt. De reden hiervoor is om de kleuren scherper en beter uit te laten komen. Het geeft het magazine een toffe look and feel. Iedereen die het tijdschrift in handen gedrukt krijgt werd onmiddellijk verliefd op de manier waarop het magazine gedrukt is. Een enorm compliment natuurlijk als je enorm veel onderzoek gedaan hebben naar het drukken op het juiste papier.
FOTO'S VAN ONZE OVERWINNING

Leave a Reply