Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Beeld communiceert non-verbaal (bijna instinctief) en dus véél sneller dan een goed verhaal. Een logo en huisstijl vertellen in één oogopslag: dit is een professionele organisatie en dat niet. Design kan een merk maken, maar ook breken. Alle redenen dus om te zorgen voor een dijk van een huisstijl!

HUISSTIJL & IDENTITEIT

Elke organisatie heeft een bepaalde corporatie identity. Dit is de presentatie van de organisatie: het impliciet en expliciet afgeven van signalen waarmee de organisatie haar eigen unieke kenmerken blootgeeft door middel van gedrag, communicatie en symboliek. De corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroep. Een huisstijl onderstreept hiermee het gedrag en de communicatie van de organisatie. Het bevestigt de kernwaarden van de identiteit en het imago. Een huisstijl is dus enorm belangrijk!
Meer informatie   Offerte opvragen

DRUKWERK

Drukwerk maken dat opvalt is een vak apart. Drukwerk is een zeer belangrijk onderdeel van uw organisatie. Als fysieke media uiting van uw identiteit krijgt een klant een directe look and feel bij uw onderneming. Van groot belang is dus dat deze indruk zo compleet mogelijk is. Door het kiezen van de juiste afwerkingstechnieken is er ontzettend veel mogelijk. Het is belangrijk mij al in een vroeg stadium bij uw ideeën te betrekken, zodat ik u kan adviseren op basis van uw wensen en financiële mogelijkheden. Dat zorgt voor korte lijnen, zeer hoge kwaliteit, duidelijkheid in levertijd en een lage prijs.
Meer informatie   Offerte opvragen

WEBDESIGN

Een doordacht en professioneel uiterlijk van een website kweekt vaak een grote hoeveelheid ‘goodwill’ bij de bezoeker. Daarentegen creëert een slecht verzorgde of onaantrekkelijke website over het algemeen alleen maar vragen. En vraagtekens wil je nou juist niet oproepen in een online wereld waarin iedere bezoeker zeer sceptisch is ingesteld. Dat content “king” is roept ongeveer iedere internet professional. We huren dan ook met z’n allen massaal copywriters en SEO specialisten in om de content te optimaliseren. Wat opvallend is, is dat er zelden een designer wordt ingehuurd bij het optimaliseren van content. Terwijl grafische elementen teksten juist scanbaar maken.
Meer informatie   Offerte opvragen

USER INTERFACE

User Interface Design vormt de brug tussen een systeem of applicatie en de eindgebruiker. De functionaliteit van een goed UI design draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw systeem of applicatie, waardoor uw werknemers of klanten in staat zijn het systeem te gebruiken met zo min mogelijk inspanning en tijd. Door een goed User Interface Design bespaart u tijd en geld op het vlak van training. Het gebruikersgemak van een goed User Interface Design zorgt er namelijk voor dat u minder tijd nodig heeft om erachter te komen hoe het systeem of de applicatie werkt. 
Meer informatie   Offerte opvragen

ILLUSTRATIE

Een illustratie ondersteunt een verhaal, bewering of uitleg. Vaak haalt de afbeelding een bepaald aspect uit het verhaal naar voren en trekt het de lezer mee. Een illustratie kan een tekening zijn, maar ook een foto. Bij wiskundige berekeningen kunnen bepaalde figuren getekend worden die de stof makkelijker uit te leggen maken. Een geslaagde illustratie of infographic kan een boek samenvatten tot bijvoorbeeld één A4/ A3 / A2 / A1!  
Meer informatie   Offerte opvragen